Nyt fra skolelederen

December 2018

Kære forældre

Så nærmer julefreden sig, og vi er klar til at ønske hinanden rigtig glædelig jul torsdag den 20. december, hvor alle elever møder fra kl. 8.00 - 13.00. SFO åbner denne dag kl. 13. Traditionen tro er der julebingo, hvor der denne ene dag om året må løbes på gangene, når der er fuld plade. Jeg har fornøjelsen af at råbe tal op via webcam, så det tydeligt kan ses og høres på de interaktive tavler i klasselokalerne – en lille spiselig præmie til klassen venter de heldige vindere, når de - i løb - når kontoret.

Juleorkestret spiller op til sang og dans om juletræet med gamle klassikere og nye julekalendersange.
Inden eleverne går hjem, skal julepynten ned, så alt kan blive fint til det nye år.
Programmet for dagen kan ses på opslagstavlen.

Lucia:
I torsdags var der, traditionen tro, Luciaoptog/fortælling/sang med 3. årgang. En smuk, livsbekræftende seance. Flotte billeder kan ses på vores facebooklink https://www.facebook.com/Holluf-Pile-Skole-144112462372/

Pædagogisk afdelingsleder:
Vi søger en pædagogisk afdelingsleder til vores SFO/Børnemiljø pr. 1. marts 2019. Vi afholder ansættelsessamtaler i januar, og vi glæder os til at kunne byde den kommende afdelingsleder velkommen.
I kan se stillingsopslaget på www.odense.dk/job

Kommende 0. årgang:
I et historisk perspektiv blev der født få børn i 2013, hvilket får den betydning, at vi, som det ser ud i skrivende stund, kun får lov at oprette 2 klasser de kommende skoleår. Det er således ikke muligt for os at optage de 21 elever bosiddende uden for vores distrikt, som har ønsket at gå på HPS.
Vi forventer at ca. 50 elever starter i vores forårssfo 1. marts.

Rigtig glædelig jul og godt nytår. Tak for lån af jeres børn. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde i 2019.

Første skoledag i det nye år er torsdag den 3. januar 2019.

Venligst

Jesper Lund

- med glæde og vilje kan vi alt – uden kan vi intet!

17-12-2018 JLU